TOTAL RESULTS MATRIX

De KapperSjop

Deze haarverzorgingslijn past binnen ieder budget en biedt ik iedere kleur-klant aan. Voor slechts €10 / €15 extra bij je kleurbehandeling , ga je naar huis met verzorgingsproducten op maat. (Shampoo & condioner)

Het Re-Bond driestaps-systeem helpt om verzwakt, gestrest haar te versterken. Het haar wordt gerevitaliseerd en schijnt door kracht, zachtheid en grip. Het verbetert elke streng en behoudt haarweerstand. <br />
<br />
Gebruiksaanwijzing:<br />
<br />
Masseer in nat haar en spoel af. Gebruik vervolgens The Re-Bond Conditioner. Gebruik de Pre-Conditioner en Conditioner één keer per week samen. In geval van contact met de ogen, onmiddellijk spoelen.

Het Re-Bond driestaps-systeem helpt om verzwakt, gestrest haar te versterken. Het haar wordt gerevitaliseerd en schijnt door kracht, zachtheid en grip. Het verbetert elke streng en behoudt haarweerstand.

Gebruiksaanwijzing:

Masseer in nat haar en spoel af. Gebruik vervolgens The Re-Bond Conditioner. Gebruik de Pre-Conditioner en Conditioner één keer per week samen. In geval van contact met de ogen, onmiddellijk spoelen.

Zilvershampoo die ideaal is voor de brunette die haar haren oplicht en ongewenste kopertinten wil neutraliseren!<br />
<br />
De Matrix Total Results Brass Off Shampoo is een shampoo die goud-en kopertonen van gekleurd/natuurlijk haar vermindert en koele tonen versterkt. Het is dé perfecte shampoo voor brunettes die hun haar hebben opgelicht en te maken krijgen met die vervelende, ongewenste kopertinten.<br />
<br />
Waarom werkt het?<br />
<br />
De Matrix Total Results Brass Off Shampoo is verrijkt met vitamine olie en blauwe pigmenten die goud- en koperachtige tonen neutraliseren en de koele tonen in het haar versterken.<br />
<br />
Gebruiksaanwijzing:<br />
<br />
Gebruik het een paar keer per week. Niet te vaak.<br />
Afwisseling met Color Obsessed Shampoo & Conditioner wordt aanbevolen.

Zilvershampoo die ideaal is voor de brunette die haar haren oplicht en ongewenste kopertinten wil neutraliseren!

De Matrix Total Results Brass Off Shampoo is een shampoo die goud-en kopertonen van gekleurd/natuurlijk haar vermindert en koele tonen versterkt. Het is dé perfecte shampoo voor brunettes die hun haar hebben opgelicht en te maken krijgen met die vervelende, ongewenste kopertinten.

Waarom werkt het?

De Matrix Total Results Brass Off Shampoo is verrijkt met vitamine olie en blauwe pigmenten die goud- en koperachtige tonen neutraliseren en de koele tonen in het haar versterken.

Gebruiksaanwijzing:

Gebruik het een paar keer per week. Niet te vaak.
Afwisseling met Color Obsessed Shampoo & Conditioner wordt aanbevolen.

Zoek jij een shampoo voor je erg beschadigde, breekbare haar? Dan is So Long Damage Shampoo van Matrix Total Results perfect voor jou!<br />
<br />
So Long Damage Shampoo is een reinigende shampoo voor breekbaar, beschadigd haar. Het helpt je haar te herstructureren. Het herstelt je haar van binnenuit en maakt het weer glanzend en glad. Dit is mede te danken aan de ingrediënten ceramiden en aminozuren. Deze ingrediënten maken je haar sterker en veerkrachtiger. Ze concentreren zich op de beschadigde delen van je haar om het van binnenuit te herstellen. Repair Shampoo is tevens geschikt voor gekleurd haar.<br />
<br />
Belangrijke kenmerken:<br />
<br />
Voor breekbaar, beschadigd haar<br />
Herstructureert en herstelt van binnenuit<br />
Ceramiden en aminozuren<br />
<br />
Resultaat: gezond, sterk, veerkrachtig, glanzend haar<br />
<br />
Gebruiksaanwijzing: Breng So Long Damage Shampoo aan op je natte haar, masseer het zorgvuldig in en spoel het goed uit. Maak daarna gebruik van een conditioner om je haarschubben te sluiten!<br />
<br />
Extra tip: Gebruik So Long Damage Shampoo in combinatie met So Long Damage Conditioner voor een nog beter resultaat!

Zoek jij een shampoo voor je erg beschadigde, breekbare haar? Dan is So Long Damage Shampoo van Matrix Total Results perfect voor jou!

So Long Damage Shampoo is een reinigende shampoo voor breekbaar, beschadigd haar. Het helpt je haar te herstructureren. Het herstelt je haar van binnenuit en maakt het weer glanzend en glad. Dit is mede te danken aan de ingrediënten ceramiden en aminozuren. Deze ingrediënten maken je haar sterker en veerkrachtiger. Ze concentreren zich op de beschadigde delen van je haar om het van binnenuit te herstellen. Repair Shampoo is tevens geschikt voor gekleurd haar.

Belangrijke kenmerken:

Voor breekbaar, beschadigd haar
Herstructureert en herstelt van binnenuit
Ceramiden en aminozuren

Resultaat: gezond, sterk, veerkrachtig, glanzend haar

Gebruiksaanwijzing: Breng So Long Damage Shampoo aan op je natte haar, masseer het zorgvuldig in en spoel het goed uit. Maak daarna gebruik van een conditioner om je haarschubben te sluiten!

Extra tip: Gebruik So Long Damage Shampoo in combinatie met So Long Damage Conditioner voor een nog beter resultaat!

Pas gekleurd haar ziet er altijd stralend, glanzend en goed verzorgt uit. Maar om dit zo te houden, ook na een aantal wasbeurten, heb je de juiste verzorging nodig. Met de Color Obsessed verzorgingslijn beschik je over milde reiniging om je haarkleur beter te behouden en er zo langer van kunt genieten!<br />
<br />
De Color Obsessed Shampoo is geschikt voor alle haartypes en is rijk aan anti-oxidanten, waardoor de vochtbalans van je haar optimaal blijft en je haarkleur nauwelijks wordt aangetast. Op zeer milde wijze wordt alle residu uit je haar verwijdert, zodat je haarkleur niet dof wordt en de conditie van je haar op-en-top blijft! Bovendien krijgt uitgedroogd haar weer een hydratatie boost, zodat het direct zachter en soepeler aanvoelt!<br />
<br />
De belangrijkste kenmerken:<br />
<br />
Speciaal voor gekleurd haar en geschikt voor alle haartypes<br />
Milde formule, rijk aan anti-oxidanten<br />
Bevat zonnebloemolie en vitamine E<br />
Helpt de kleur van je haar aanzienlijk langer levendig te houden<br />
<br />
Gebruiksaanwijzing: Breng de Color Obsessed Shampoo aan op nat haar en masseer het zorgvuldig door je haar. Laat de shampoo goed schuimen en spoel het daarna uit met lauw of warm water. Vervolg de behandeling met de Color Obsessed Conditioner.<br />
<br />
Wie wil er nou niet veel langer kunnen genieten van prachtig gekleurd haar? Ga voor een milde behandeling en voorkom doffe kleuren en kleurvervaging!

Pas gekleurd haar ziet er altijd stralend, glanzend en goed verzorgt uit. Maar om dit zo te houden, ook na een aantal wasbeurten, heb je de juiste verzorging nodig. Met de Color Obsessed verzorgingslijn beschik je over milde reiniging om je haarkleur beter te behouden en er zo langer van kunt genieten!

De Color Obsessed Shampoo is geschikt voor alle haartypes en is rijk aan anti-oxidanten, waardoor de vochtbalans van je haar optimaal blijft en je haarkleur nauwelijks wordt aangetast. Op zeer milde wijze wordt alle residu uit je haar verwijdert, zodat je haarkleur niet dof wordt en de conditie van je haar op-en-top blijft! Bovendien krijgt uitgedroogd haar weer een hydratatie boost, zodat het direct zachter en soepeler aanvoelt!

De belangrijkste kenmerken:

Speciaal voor gekleurd haar en geschikt voor alle haartypes
Milde formule, rijk aan anti-oxidanten
Bevat zonnebloemolie en vitamine E
Helpt de kleur van je haar aanzienlijk langer levendig te houden

Gebruiksaanwijzing: Breng de Color Obsessed Shampoo aan op nat haar en masseer het zorgvuldig door je haar. Laat de shampoo goed schuimen en spoel het daarna uit met lauw of warm water. Vervolg de behandeling met de Color Obsessed Conditioner.

Wie wil er nou niet veel langer kunnen genieten van prachtig gekleurd haar? Ga voor een milde behandeling en voorkom doffe kleuren en kleurvervaging!